Konkurransevilkår

REGLER FOR DELTAKELSE I KONKURRANSEN «VG LISTA TIL DIN SKOLE»

Generell informasjon

Konkurransen «Vinn VG Lista til din skole» vil foregå på snapchatkontoen vglistatopp20 fra 8. juni. Deltakelse i konkurransen betyr at du automatisk godtar konkurransereglene.

Hvem kan delta?

Alle, bortsett fra ansatte i VG og ansatte hos VG sine samarbeidspartnere i forbindelse med konkurransen, kan delta i konkurransen.

Hvis du er under 15 år må du ha samtykke fra dine foresatte for å delta.
Du kan delta så mange ganger du ønsker.

Når kan du delta?

Konkurranseperiode 1 begynner 8. juni kl 12:00 og varer frem til 10. juni kl. 12:00.
Det koster ikke noe å delta i konkurransen.

Hvordan deltar du?

Du deltar i konkurransen ved å nominere din skole gjennom snapchat. Legg til vglistatopp20 på snapchat og send inn bidrag i konkurransens tidsrom.

Vinnere

Et panel vil etter endt konkurranseperiode trekker en vinner ut fra de innsendte bidragene. Panelets beslutninger er endelige og kan ikke overklages. Bidrag som kommer inn før konkurransens tidsrom vil ikke bli vurdert av panelet.

Vinnerens navn vil, ved samtykke bli offentliggjort.

Premie

Innsender av vinnerbidraget vil få en mini-VG Lista konsert på sin skole. Konsertene avholdes 17. juni. For at vinneren skal få premien er det er en forutsetning hvor skolen godkjenner at konserten kan avholdes på den aktuelle datoen. Om skolen ikke vil kunne godkjenne dette må det trekkes en ny vinner.
Det forutsettes også at vinneren har fått samtykke av foreldre til å delta i konkurransen dersom han/hun er under 15 år.

Personopplysninger

VG registrerer brukernavnet på snapchat og kontaktopplysninger til vinneren. Alle opplysninger vil bli slettet etter endt konkurranseperiode, 23. juni.
Opplysningene vil kun bli brukt til gjennomføring av konkurransen i tråd med denne avtalen, herunder ved å kontakte vinner og vinnerens skole.
Vinnerens brukernavn på snapchat vil ikke bli offentliggjort uten samtykke.
Det vil bli gjort et filmopptak av konserten som vil bli brukt til eget formål, herunder i redaksjonell sammenheng og i forbindelse med markedsaktiviteter. Barn vil ikke bli filmet dersom foresatte ikke har godkjent skolens samtykkeerklæring.

Trykkfeil og utilsiktede misforståelser

VG og VGs partnere er ikke ansvarlig for eventuelle trykkfeil eller andre feil i forbindelse med konkurransen.

Rettigheter til innsendt materiale

VG kan ved samtykke benytte vinnerbidraget, i tillegg til innsenders navn og skolens navn, til eget formål, herunder i redaksjonell sammenheng, og i forbindelse med markedsaktiviteter. Materialet vil kun bli benyttet frem til september 2017.

Denne konkurransen er ikke sponset eller sertifisert av Snapchat.

Varemerker og innhold på vg.no og vglista.no

Alle varemerker og øvrige materiale på vg.no eller vglista.no med undersider tilhører VG eller VGs samarbeidspartnere, og kan ikke brukes uten uttrykkelig avtale med VG.

Ansvar og rettigheter

VG kan ikke holdes ansvarlig eller erstatningspliktig for tap, skade eller andre konsekvenser av din deltakelse i konkurransen. Dette omfatter også skader eller virus på datautstyret, mobil eller andre eiendeler som følge av deltakelsen, herunder ved overføring av materiale, data, tekst, bilder, video eller lyd.

 

Foresatte kan henvende seg til vglista@monstermail.no om de har ytterligere spørsmål.

Lukk vindu
08/06/2016

Vinn VG-lista til din skole!

Det er snart sommerferie og VG-lista skal ut på turné. Men først gir vi din skole mulighet til å vinne en mini VG-lista konsert i skolegården!

To hemmelige artister er klare til å opptre på din skole, og alt du trenger å gjøre er

  1. Få med medelever, lærere eller hele skolen og vis at dere elsker musikk! Vær kreative: eksempler kan være allsang i gymsalen, lage en dans i skolegården, spill et instrument… Her er det opp til dere!
  2. Skriv ditt brukernavn og navn på skolen i bildet/videoen slik at vi kan kontakte deg.

  3. Send deres bidrag til vglistatopp20 på Snapchat.

Runde to av konkurransen starter 15. juni kl. 12:00 og avsluttes 17. juni kl. 12:00. Det vil kun være mulig å sende inn bidrag til konkurransen i denne perioden. Bidrag som sendes inn utover dette vil ikke tas opp til vurdering.

Lykke til!

NB! Denne konkurransen er nå avsluttet. Vinnerne ble Harstad skole og Vestli skole.