Konkurransevilkår

REGLER FOR DELTAKELSE I KONKURRANSEN «VG LISTA TIL DIN SKOLE»

 

 

Hvem kan delta?
Alle, bortsett fra ansatte i VG og ansatte hos VG sine samarbeidspartnere i forbindelse med konkurransen, kan delta i konkurransen.
Hvis du er under 15 år må du ha samtykke fra dine foresatte for å delta.
Du kan delta så mange ganger du ønsker.

Når kan du delta?
Konkurranseperioden begynner 14. mai kl 12:00 og varer frem til 08. juni kl. 00:00.
Det koster ikke noe å delta i konkurransen.

Hvordan deltar du?
Du deltar i konkurransen ved å nominere din skole. Send inn video eller bilde via Instagram, Snapchat og Facebook i konkurransen tidsrom.

Vinnere
Et panel vil etter endt konkurranse-uke trekker én vinner som får en konsert i skolegården. Panelets beslutninger er endelige og kan ikke overklages. Bidrag som kommer inn før konkurransens tidsrom vil ikke bli vurdert av panelet.
Vinnerens navn vil, ved samtykke bli offentliggjort.

Premie
Innsender av vinnerbidraget vil få en mini-VG Lista konsert på sin skole. Konsertene avholdes i uke 22, 23 og 24. For at vinneren skal få premien er det er en forutsetning hvor skolen godkjenner at konserten kan avholdes på den aktuelle datoen. Om skolen ikke vil kunne godkjenne dette må det trekkes en ny vinner.
Det forutsettes også at vinneren har fått samtykke av foreldre til å delta i konkurransen dersom han/hun er under 15 år.

Personopplysninger
VG registrerer brukernavnet på Snapchat, Instagram, Facebook og kontaktopplysninger til vinneren. Alle opplysninger vil bli slettet etter endt konkurranseperiode, 24. juni.
Opplysningene vil kun bli brukt til gjennomføring av konkurransen i tråd med denne avtalen, herunder ved å kontakte vinner og vinnerens skole.
Vinnerens brukernavn vil ikke bli offentliggjort uten samtykke.
Det vil bli gjort et filmopptak av konserten som vil bli brukt til eget formål, herunder i redaksjonell sammenheng og i forbindelse med markedsaktiviteter. Barn vil ikke bli filmet dersom foresatte ikke har godkjent skolens samtykkeerklæring.

Trykkfeil og utilsiktede misforståelser
VG og VGs partnere er ikke ansvarlig for eventuelle trykkfeil eller andre feil i forbindelse med konkurransen.

Rettigheter til innsendt materiale
VG kan ved samtykke benytte vinnerbidraget, i tillegg til innsenderens navn og skolens navn, til eget formål, herunder i redaksjonell sammenheng, på sosiale medier og i forbindelse med markedsaktiviteter. Materialet vil kun bli benyttet frem til juli 2018.
Denne konkurransen er ikke sponset eller sertifisert av Snapchat, Facebook eller Instagram.

Varemerker og innhold på vg.no og vglista.no
Alle varemerker og øvrige materiale på vg.no eller vglista.no med undersider tilhører VG eller VGs samarbeidspartnere, og kan ikke brukes uten uttrykkelig avtale med VG.

Ansvar og rettigheter
VG kan ikke holdes ansvarlig eller erstatningspliktig for tap, skade eller andre konsekvenser av din deltakelse i konkurransen. Dette omfatter også skader eller virus på datautstyret, mobil eller andre eiendeler som følge av deltakelsen, herunder ved overføring av materiale, data, tekst, bilder, video eller lyd.

Lukk vindu
12/05/2017

VINN VG-LISTA TIL DIN SKOLE

Det er snart sommerferie og VG-lista skal ut på turné. Men først gir vi din skole mulighet til å vinne en mini VG-lista konsert i skolegården! Konkurransen starter fredag 12. mai og i år skal vi besøke 4 ulike skoler.

Vil du ha en VG-Lista konsert i din skolegård? Alt du trenger å gjøre er

 1. Få med medelever, lærere eller hele skolen og lag deres versjon av årets sommerlåt! Du finner singback versjonen av låta til Hkeem her: https://hkeem.lnk.to/SingbackDL
 2. Send deres bidrag til VG-Lista på:
  Instagram – med #vglistatildinskole eller i melding
  Facebook – som en melding i innboksen
  Snapchat – som en melding i chat
 3. Skriv ditt navn og navnet på skolen din slik at vi kan kontakte deg

En jury kårer vinnerne som får besøk av Hkeem i skolegården! Vinnerne annonseres tirsdag 6. juni og mandag 12. juni. Konkurransen avsluttes torsdag 8. juni.

Lykke til!
NB! Denne konkurransen er nå avsluttet.

Tidligere vinnere:

 • Uke 20: Holviga skole
 • Uke 21: Sætre skole
 • Uke 22: Vikeså skole
 • Uke 23: Rosthaug skole