Hkeem og Temur

Kommer til Dokka, Leknes, Trondheim, Bergen, Oslo og Bodø.

Hkeem – 19 år gamle Abdullhakim Hassane fra Stovner har bare rappet i ett år, men stortalentet har allerede rukket å slippe en rekke låter. «Svartings synspunkt», «Ekte», «Sakte, men sikkert» og «2016» er noen av låtene som den lovende rapperen har gitt ut og opptrådt med i løpet av sin musikalske karriere. Hkeem har blant annet opptrådt på Kulturfest Tøyen i samarbeid med Miniøya, YLTV sitt 1-års-jubileum på Rockefeller, i Olavshallen i Trondheim og på festivaler på Kuben og Mortensrud. I 2017 signerte Hkeem til Universal Music.

I slutten av mars slapp han hitsingelen «Fy faen» med kompisen sin Temur. Den har skutt fart og klatret opp til 1. plass på VG lista, toppet Spotify, gått viral verden rundt og streamet over 7 millioner ganger allerede.

Temur er en 19 år gammel Rap/RNB artist fra grunerløkka i Oslo. Han startet å eksperimentere i studio som 13 åring, noe som resulterte i en SoundCloud utgivelse, som fikk gode tilbakemeldinger og har siden da har han jobbet med å utvikle sin egen sound. Temur har også stor interesse for musikk og lyd produksjon og har blant annet hvert med på produksjonen av singelen til  Hkeem, «2016».