Aktivitetsområdet

VG-lista Topp 20 er et heldagsarrangement der våre samarbeidspartnere inviterer deg til å delta på ulike aktiviteter på dagtid.

På Rådhusplassen fra kl 10:00 kan du besøke ulike stands med mange morsomme aktiviteter og konkurranser.

I de andre byene åpner området kl. 12:00.

Våre samarbeidspartnere:

Finn

Sjekk ut FINN-annonsene hvor du kan kjøpe plagg fra artistene. Disse plaggene stilles også ut på FINN-standen – kult! Plaggene blir med oss hele turneen.

–         Sandra Lyng – https://www.finn.no/98801388

–         Freddy Kalas – https://www.finn.no/98519730

–         Cezinando – https://www.finn.no/98371341

–         Julie Bergan: https://www.finn.no/98933832

–         Morgan Sulele: https://www.finn.no/98925188

 

Vi deler ut 50 billetter til golden circle til de første som dukker opp på standen vår fra kl.10 på Rådhusplassen. De må vise oss at de har lastet ned FINN-appen og ta en selfie med PuseFINN.

På standen skal vi ha en patching-stasjon hvor du kan stryke superfine PuseFINN-patcher på klærne dine. Eller så kan du slå deg ned i FINN-loungen og bare chille!

Vi deler også ut billetter til golden circle til de andre byene. Sjekk her:

–         Bodø: https://www.finn.no/98103117

–         Bergen: https://www.finn.no/98101975

–         Trondheim: https://www.finn.no/98102491

RiksTV

Har du lurt på hva som egentlig skjer backstage eller hvordan det er å gå på den røde løperen? På VG-lista lørdag 24. juni inviterer RiksTV til en egen backstage og rød løper opplevelse på Rådhusplassen. Ta med en venn eller venninne og bli med på en eksklusiv og morsom opplevelse hos RiksTV standen!

Haribo

På HARIBOs stand kan du ta livet med ro i vår chill-out lounge, spise verdens beste godteri og delta i vår Snapchat-konkurranse hvor du kan vinne kule premier!

Dr. Oetker

Stikk innom Dr. Oetker standen på lørdag, spill live Kahoot og vinn Golden Circle billetter! Du kan også prøve deg på Spin-The-Pizza-Wheel, der vi gir bort masse fete give-aways!

Buger King

Vi blir med på VG Lista turneen og hos oss skjer det mye fett!

  • Sjekk ut Kong Halvors ville graffiti
  • Test ut et ekte musikkstudio
  • Få tips av proff produsent
  • Spinn & Vinn (lykkehjul)
  • Masse kule give-aways!

Vi har også lansert sommerens store musikkonkurranse! Sjekk ut www.musicisking.no og bli med i konkurransen!

Pepsi Max

Kom innom Pepsi Max, få festivalfølelsen og opplev smaken av Pepsi Max i VR.

Hennig-Olsen

Også i år blir Hennig-Olsen med på VG-Lista. Selvfølgelig! Vårt mål er å være en bidragsyter til god og varm(!) stemning, sammen med god musikk og masse glade mennesker. Som vanlig skal vi dele ut gratis SoftShake is til publikum, og vi lover å jobbe intenst for å produsere spennende innhold til Snap, FB og Instagram. Følg med på konkurransene; kanskje vinner du et par Golden Circle billetter… God fornøyelse! Hilsen oss i Hennig-Olsen.

Extra

Ta med deg vennegjengen og syng din favorittlåt i vår karaokebil. Det hele blir spilt inn og redigerte på stedet og du får tilsendt en redigert video i etterkant som du kan dele på sosiale medier!